Spectacole pentru copii

Minunații prezintă spectacolul
„Magie în baloane de săpun”!

Cel mai tare show de magie și muzică pentru întreaga familie revine la București, duminică, 12 mai, ora 17:00, Aula Magna Politehnica București!

Prima trupă cu muzică pentru copii, compusă și pentru adulți.
Primul spectacol gândit să fie impresionant și pentru părinți.
O producție unică, muzică, magie și baloane de săpun gigante, totul într-un scenariu educativ.
Minunații sunt cei mai tari, verificabil!

Îi veți cunoaște pe Dori Colori, Rita Aiurita, Bela Săpunela și Titi Coloriti! Avem și invitați mega-ultra-super-speciali: Magicianul Verdini și DJ BumBa, care vor deveni prietenii voștri, garantat! Fiecare dintre ei transmite o poveste, iar împreună învață cum să fie mai empatici, cum să îi accepte pe cei din jur, cum să transforme orice defect într-o calitate și cum să creadă în magie, indiferent de vârstă!

Bela Săpunela este fascinată de baloane de săpun. Să vă mai spunem că melodia ei preferată este Baloane de săpun?
Rita Aiurita face spectacolul spumos și oferă hohote de râs spectatorilor.
Dori Colori este pasionată de muzică și se lasă ghidată în viață de notele muzicale care o însoțesc pe oriunde o poartă pașii.
Îndrăgit de o țară întreagă, Verdini duce magia la cel mai înalt nivel și uimește constant prin numerele sale, care sfidează legile fizicii.
DJ BumBa și-a făcut ușor loc în inimile voastre. El are mereu cele mai cool mișcări și se activează numai cu energia publicului.
Titi Coloriti nu crede în magie, dar se convinge singur de existența magiei prin faptul că, brusc, devine cel mai mare dansator.

Ingredientele unui spectacol minunat sunt pregătite: momentele de magie ale lui Verdini, muzica originală a Minunaților, scenetele interactive cu mesaje educative pentru cei mici, multă bună dispoziție și… un final spectaculos plin de baloane de săpun.

Cu un scenariu conceput cu grijă pentru copii, aprobat de psihologul Gabriela Maalouf și cu muzica originală semnată de compozitorul și producătorul muzical Robert Toma, spectacolul „Magie în baloane de săpun” este o experiență pentru întreaga familie!

Descoperă universul muzical al trupei Minunații pe canalul lor de YouTube! Întrați în atmosfera lor magică și plină de energie pe canalul Minunaților de YouTube, unde veți găsi o varietate de conținut captivant.

Dinamica și pasiunea trupei Minunații sunt reflectate în secvențele din spectacolele lor live. Nu ratați momentele incendiare și emoționante accesând acest LINK.

Și pentru o experiență completă, nu uitați să accesați playlist-ul celor de la Minunații: AICI. Aici veți găsi o selecție de piese care vă vor încânta și vă vor captiva cu fiecare acord.

Galerie foto

Recent Posts

    Recent Comments

    Niciun comentariu de arătat.
    Latest Posts
    Categories
    • Nicio categorie