Pregătiri

ANUNȚ IMPORTANT!

În fiecare zi de luni începând cu ora 12:00, procesul de rezervare va deveni disponibil. Acesta va rămâne disponibil până vor fi rezervate toate locurile pentru toate pregătirile din săptămâna în curs.

Vă rugăm să respectați procesul de rezervare și să vă prezentați la sesiunile de pregătire doar în baza rezervării cu biletul aferent. Accesul se va face doar pe baza acestuia!

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București dă startul sesiunilor de pregătire GRATUITĂ pentru ADMITERE alături de profesorii noștri, la materiile MATEMATICĂ, FIZICĂ ȘI INFORMATICĂ începând din data de 10 februarie 2024 până în data de 17 iulie 2024.

Dacă ești dornic să participi la sesiunile de pregătire gratuită, te așteptăm FIZIC, în campusul LEU din din Bulevardul Iuliu Maniu 1-3, București – Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, parter, sala A 01 și etaj 1, sala A 101.

Tot ce trebuie să faci pentru a putea rezerva un loc în sală la sesiunile de pregătire este să îți creezi un cont pe site-ul events.upb.ro.

Iată ce trebuie să știi privind participarea la sesiunile de pregătire gratuită:

 1. După ce ți-ai creat cont, selectezi materia la care dorești să participi.
 2. După ce ai ales prima materie, vei selecta butonul “Alegeți-vă locul” care te va duce la sala cu locurile disponibile de unde îți poți alege un loc (procesul este la fel ca în cazul unei rezervări la un spectacol de teatru).
 3. Dupa alegerea locului, vei selecta “Add to cart” si apoi “Du-te la coș”.
 4. Pentru a putea merge mai departe cu rezervarea, este nevoie să completezi toate câmpurile solicitate, iar mai apoi să apeși butonul “Treci la Checkout”.
 5. Vei primi un e-mail de confirmare a rezervării cu un link de unde vei descărca biletul cu informațiile rezervării tale. *Atentie! Doar pe baza acestui bilet, care va fi scanat înainte de intrarea în sălă, vei putea ocupa locul rezervat și participa la pregătire.

*Atenție! Acest proces de rezervare va trebui repetat săptămânal.

*Atenție! În cazul neprezentării la 3 sesiuni  de pregătire fără o anulare prealabilă (anulare ce poate fi făcută accesând același link din e-mail-ul primit pentru confirmarea rezervării), îți vei pierde dreptul de a mai putea rezerva și participa la restul sesiunilor de pregătire pentru materia în cauză.

Pentru informații suplimentare, ne puteți scrie pe adresa de e-mail acces@upb.ro.

Pregătire
Matematică

Pregătire
Informatică

Pregătire
Fizică

Recent Posts

  Recent Comments

  Niciun comentariu de arătat.
  Latest Posts
  Categories
  • Nicio categorie